Lis Dreijer Hammond

​I 2019 vendte jeg tilbage til Danmark efter mange år i England, hvor jeg blev uddannet som ’Counselling Psychologist’ (det svarer mest til en klinisk psykolog i Danmark). Både under og efter min uddannelse har jeg specialiseret mig i psykosocial rehabilitering for mennesker med kroniske sygdomme. Jeg har arbejdet i hjerneskaderehabilitering og tværfaglig smerteklinik og de senere år har jeg skiftet klinikken ud med en forsknings- og udviklingsrolle. Gennem min forskning har jeg udviklet verdens første integrative procesmodel for psykosocial omstilling til et liv med kronisk sygdom. Modellens korte navn er IMACC, hvilket står for Integrative Model of Adjustment to Chronic Conditions.

Personligt har jeg haft kronisk sygdom tæt på livet, både i mine nære relationer og for mig selv. Kronisk sygdom er en af de største sundhedsmæssige udfordringer verden står overfor i dag, og de fleste mennesker har desværre erfaring med kronisk sygdom i en eller anden sammenhæng. Det er vigtigt at vi bliver gode til at komme tilbage til en god tilværelse, når vi eller vore kære bliver ramt. Vi har brug for løbende udvikling, ikke kun af os selv, men også af gode værktøjer vi kan bruge til dem, som har svært ved at finde vejen selv.

Foruden mit arbejde som konsulent er jeg stiftende medlem og formand for the International Network of Research into Adjustment to Long-term Conditions (INRePALC), et netværk for forskere, klinikere og mennesker med kroniske sygdomme med det mål at styrke og koordinere forskning og udvikling af evidens og behandlingsmetoder for psykosocial rehabilitering i kroniske sygdomme. 

LinkedIn profil – min professionelle online profil og kort CV

Research Gate – mit forskningsarbejde

Orcid – min professionelle forskningsprofil​

Kontakt mig

 Benyt venligst min kontaktformular ​for at booke
​kurser og foredrag hos mig.

Du er også velkommen til at kontakte mig på ​telefon: 21 20 21 10

​hvis du har yderligere spørgsmål.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt mig

IMACC Rehabilitation Psychology 

​CVR:​ 41416580

Adresse:

​Pederstrupvej 137, 5462 Morud

Telefon:

21 20 21 10

E-mail: 

info@imacc-reps.com

Sociale medier

Har du lyst til at se mere af mit arbejde?

LinkedIn profil :

Min professionelle online profil og kort CV

Research Gate :

Mit forskningsarbejde

Orcid

Min professionelle forskningsprofil​​

Her finder du mit kontor